Seniortrim

Gruppetilbud for seniorer 65+ i Båtsfjord. Foregår på Pensjonisthuset på dagtid hver fredag. Det kreves ingen henvisning eller påmelding for å delta. Treningen passer alle aktivitetsnivå og har fokus på balanse, styrke og utholdenhet med enkle, varierte øvelser i sittende og stående og du kan støtte deg til en stolrygg underveis i treninga. Etter treninga legges det til rette for sosialt samvær med kaffe og frukt. Gratis tilbud. 

Friskliv gruppetilbud

Gruppetilbud over 12 uker for voksne over 18 år som av ulike årsaker ønsker å komme mer i aktivitet og endre livsstil. Du kan ta kontakt direkte med oss eller bli henvist av din fastlege for å skaffe en «Frisklivsresept» som du trenger for deltakelse.  

Gruppen starter 12 ukers oppfølgingsperiode hver vår og høst og trener sammen to ganger i uka. Aktiviteter er blant annet trening i sal, utendørs aktiviteter og bassengtrening. Det vil bli gjennomført en helsesamtale før og etter perioden. Øvre tak på deltakere er 10 stk. Egenandel.

Barseltrim

Gruppetilbud over 6 uker som gjennomføres vår og høst. Barseltrim er en treningstime for mor hvor det er tilrettelagt slik at babyen kan være med. En time med fokus på styrke, stabilitet og mobilitet for å gjenvinne god funksjon etter fødsel. Vi starter rolig med gode øvelser for kjernemuskulaturen og stive ammeskuldre, og øker styrke og intensitet i takt med dere. 

 

Timen passer for deg som nylig har blitt mamma og som ønsker å trene i en liten gruppe med fysioterapeut. Det har gått minst 6-8 uker siden fødsel (8-10 uker ved keisersnitt) og barnet er fra 6-8 uker og opp til 6-8 måneder. Egenandel