Innlogging

Uansett hvilken maskin du skal bruke når du er på kurs i regi av Båtsfjord Kommune, skal du bruke dine egne innloggings opplysninger. Dette skal i grunnen være noe du bruker hver dag når du logger inn på egen arbeids pc.

Har jeg brukernavn?

Dine opplysninger skal du ha fått greie på ved tiltredelse i jobben din, men for å gjøre det litt enklere å huske hvordan du logger inn på en kommunal PC  er hovedregelen at Brukernavnet er de tre første bokstavene i fornavnet og de tre første bokstavene i etternavnet ditt.  (med mindre du har jobbet i kommunen mer enn 4 år da regelen var fornavn pluss første bokstav i etternavn)

Hva er passordet?

Passordet ditt du huske selv. Det er du som har laget og det er kun du, og ingen andre enn du som skal vite det.

 IT avdelingen vet heller ikke hva du har satt passordet ditt til. Har du glemt det kan IT avdelingen «resette» passordet ditt slik at du kan lage deg et nytt et. Gjør dette i god tid før du skal på kurset, så du har det klart til du trenger det. Skriv det ned på en lur plass. Alt dette sparer deg, og de andre som skal være på kurs sammen med deg, for mye tid, å kurset kan starte raskere.

Da slipper du også å tilkalle IT avdelingen når du skal logge inn på fagsystemer, og dere kommer raskere i gang med kurset.